“Rögös utat választottam magamnak. Sokat kell fejlődnöm, tanulnom, ami néha írtó kemény lelki munka. Már több éve fordulok segítségért Katihoz amikor elveszítem a fonalat a miért-ek között. Hálás vagyok neki, mert számtalanszor segített felállni egy-egy pofon után és mindig segít összerakni azokat a mozaikokat, amiket én nem látok meg. Kati számomra hiteles, megbízható, feltölt a közös munka vele. Sokféle módszert alkalmaztunk már, a Lélekhangtól kezdve az SVT-n át a sima baráti hangvételű beszélgetésig. Mindig tudja, érzi, hogy melyik a leghathatósabb segítség.” (F.Anita.)

“Drága Kati! Borzasztó hálás vagyok neked! A párkapcsolatom remek fordulatot vett! Olyan jól működünk, mint talán még soha! Családként is, párként is… Visszakaptam a férjem, a boldogságom, és nagy részed volt ebben! Tegnap lezártuk a hónapot, és nagyobb erőfeszítések nélkül szintet léptem! Egy éve véres verítékek árán küzdöttem, de nem sikerült megugranom ezt! Ebben a hónapban nem szakadtam meg a munkában, és Sikerült! Egy nagy Célom értem el, és ezt is neked köszönhetem” (B. A.)

“Önmagad ismerése a legjobb út a boldogsághoz.Nekem Kati ebben segített. Kibogozni a szálakat – a kineziológia és Spirituális Választerápia segítségével-, amiket sok esetben már elveszettnek hittem. Ez így lehet hogy most túl komolyan hangzik, pedig az egészben a legjobb hogy nevetve csináljuk végig. Ő a leglazább lány akit valaha ismertem, mégis közben profin végzi a munkáját.” (B.T.)

Email: 2011.február“Szia!Farkas Kati vagyok Balatonfenyvesen én voltam a pedikűrösöd. Csak azért írok mert úgy néz ki megtaláltam a nagy őt.Három hónapja párkapcsolatba vagyok.Köszi a segítséget majd a nyáron találkozunk.Puszillak!!!” (Farkas Kata)

SVT oldás után: “Kedves Kati! Mindent köszönök neked :) az adás nagyon jól sikerült. Jól érzem magam ,és gyerekek is rendben vannak .” (T.H.)

“Bátran mondhatom, hogy mindenkinek, így nekem is vannak problémáim.
Sokáig vergődtem, igyekeztem megfelelni az elvárásoknak egészen addig,
amig a testem, lelkem fel nem lázadt. Az utolsó csepp után hivtam fel
Hős Kati kineziológus barátnőmet. Ő megnyugtatott, és megbeszéltünk egy időpontot, amikor összeülünk. Ez alkalommal elmeséltem, hogy mi nyomaszt, és elkezdett engem oldani. Már a kezelés közben éreztem valami kellemeset. A spirituális választerápia meglepett, mert így megtudtam, hogy a fő problémám honnan ered, hogy nemfeltétlenül csak én vagyok a hibás a bajaimért.. A kezelés után jó események különös sorozata történt velem, s ez tart a mai napig is. Jobban érzem magam,de még visszamegyek Katushoz, mert egy komoly műtétre készülök,szükségem van a testi-lelki egyensúlyomra. Köszönöm Katus, visszatérek! :)” (P.Laura)

“Nekem nincsenek hatalmas problémáim, és nincsenek kilátástalan dolgaim. Mégis úgy éreztem, segítség kell. A mai világban sokszor elveszettnek érezzük magunkat, én legalábbis így voltam ezzel. Kati rengeteget segített jóban lenni önmagammal és a világgal. Mindenkinek szívemből ajánlom, bármilyen mértékű is a probléma amivel küzd. Ő egy életre szóló megoldást.” (Tímea)

“Amikor már fél éve a Katihoz jártam, a férjem egyik este bejelentette hogy időt szeretne kérni Katitól, adjam meg a számát! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a változás szemmel látható… ennél nagyobb bizonyíték nem kell. Főleg azoknak ajánlom, akik szeretnének változtatni.” (T.A.)

“Bizonyos szinten eléggé realista, kételkedő ember vagyok. Egyszerűen csak abban szeretek hinni, amit látok vagy amit tapasztalok. Ez pedig különösen igaz volt a kineziológiára és a spirituális választerápiára. Kezdetben kétkedve vágtam bele, „lesz ami lesz alapon”. De a dolgok alakulása, a magamban érzett személyiségváltozások bebizonyították, hogy ez tényleg működik, minden szép lassan a helyére került. Nem tudom hogyan, miért, és hogy ez főként a Kati hihetetlen pozitív, életerőt sugárzó személyiségének tehető-e be vagy azért mi is kellünk hozzá (hogy akarjuk a változást, készen álljunk rá)…..de a lényeg, hogy csak javasolni tudom bárkinek. Veszíteni nem fog vele senki, viszont olyan dolgokat nyerhet általa, amik a mai felgyorsult, „lélekmentes” világban szinte kincsnek számítanak: közelebb kerülni önmagunkhoz, kellő önbizalommal és belső akaraterővel rendelkezni, rátalálni a saját utunkra/céljainkra a világban, megérni a változásra, amik által előrébb léphetünk és letisztázni a bennünk lévő zűrzavaros érzelmek tömkelegét.” (Brigi)

“Szia!

Nagyon köszönöm a segítséget..

Újra a régi vagyok..Tele vagyok energiával és szeretettel..Minden pozitív fordulatot vett..

Szóval ilyen jól még életemben nem éreztem magam, pedig eddig sem volt okom panaszra..:)

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, hamarosan jelentkezni fogok és beszámolok a fejleményekről..illetve új időpont miatt is zargatlak majd..:)

Sok puszi”

(T.L.)

“A 4 SVT kezelés után teljesen kicserélődtem, gyökeres fordulatot vett az életem. Többek között, a lehető legpozitívabban élem meg a válásomat, a munkahelyváltást, olyan kapcsolatom lett a gyerekeimmel, szüleimmel amit azelőtt el se tudtam volna képzelni. És megtaláltam Őt…. Úgy érzem egyre többet tudok adni magamból másoknak. Kati egész lénye megnyugtató hatással van rám, ő az aki inspirál, és még a Barátnőm is….Mindenkinek ajánlom Őt!”(P.Vali)

“Nagyon sokat segít(ett) nekem a kineziológia és nagyon köszönöm! Szerintem nem lennék itt az egész phd-val, ahol vagyok, ha nem járnék hozzád. Vagy ha itt is tartanék, mint most, totál másképp állnék hozzá és másképp élném meg! Ezt a múltkor is akartam mondani, de így teljességében szerintem nem mondtam, de ez nekem nagyon fontos és nagyon köszönöm!”

(F.R.)

“Szia,

Megnéztem (többször is) az Iránytű és a Mű című kisfilmeket, illetve a Mózes kódot. Nagy hatással voltak rám. Az érzés, amit kiváltottak belőlem ahhoz hasonló, mintha eddig nem is léteztem volna.

Másként kezdek látni mindent: az életet, a többi embert, magamat, az egész világot. Minden, aminek eddig jelentőséget tulajdonítottam kezd elveszni és helyette teljesen új értékek, amelyeket felfedezni vélek. Ugyanakkor még mindig azt érzem, hogy messze vagyok attól, amilyen igazán szeretnék lenni. Így egyben a türelmet, az önmagamhoz való türelmet és elfogadást is igyekszem gyakorolni.

Elkezdtem hallgatni a Most hatalmát is, ami számomra olyan, mint egy tréning. Újabb fantasztikus felfedezéseket tettem és, hogy mire jöttem rá leginkább…? Hát, rengeteg tanulni valóm van még, de nagyon élvezem. :-))

Mindenki maga felelős a döntéseiért, az életéért, mégis fontosnak tartom a veled való találkozást, a segítségedet, mert bizony bevallom töredelmesen, egyedül néha igen nehéz.

Köszönöm!

Haladok tovább az úton és amit a legjobban remélek, hogy egy napon méltó leszek arra, hogy megajándékoztak ezzel a lehetőséggel, az itt és most-tal, a mostani életemmel és remélem, hogy mások segítségére is lehetek majd.” (Judit)

“Kedves Kati!
Nagyon örülök, hogy Rád találtam, nagyon sokat segítettél és segítesz folyamatosan nekem. Neked köszönhetem, hogy a félelmeimet, negatív gondolataimat el tudom űzni. És úgy gondolom, neked köszönhetem, hogy megszületett Matyi, mert a segítségeddel le tudtam küzdeni a lelki akadályokat. Örülök, hogy hozzád mindig bátran fordulhatok. :)” (GY.-P. A.)

“Szia Kati!
Történt változás . Magabiztosabb lettem, nem akarok már annyira megfelelni másoknak. Nem zizegek már annyira, ha zavarba jövök.A környezetemtől ált. pozitív visszajelzéseket kapok, főleg a külsőmre, de amit csinálok arra is. Pasi idáig nincs a láthatáron.
úgy zajlott nálam, hogy az első héten nagyon elvétve kaptam rajta magam- de akkor még otthon voltam. Közben volt tánc, én is beálltam kicsit táncolni, és egyszercsak megjelent egy fehér vár előttem amit körülvesz egy vastag pókháló és egy nagyon rusnya bogár-pók őriz. A táncban el tudtam űzni, és lebontani a falat, de nagyon nehezen ment, tényleg a legutolsó ritmusra sikerült. az élmény után napokig lebegtem, közben csináltam a gyakorlatot amit kaptam. A munkahelyemen a szokásos bolondokháza volt, de könnyedén tudtam venni és megoldani amit kellett. Olyan volt mintha a leírt fogalmak rétegek lennének és így rétegenként tisztulnának. Továbbra is jó hangulatban maradtam és figyeltem az érzéseket, csináltam a gyakorlatot. Kezdett megjelenni a magabiztosság, és persze a feladat is hozzá…, had gyakoroljak….
Egyszer volt a közepe táján egy mélyzuhanás, aminkor az említett jókedv eltűnt 1-2 napra, de ahogy rájöttem a mögötte húzódó érzelmekre+gyakorlat, elmúlott.
A legjobb szó, hogy elkezdtem felvállalni magam.
A táncra is jelentkeztek.
Most itt tartok .” (Csillalla)

“Szia Kati!

Köszönöm szépen az anyagokat amiket küldtél, nagyon érdekesek voltak, és egyben szeretném elmondani, hogy az első találkozásunk után úgy éreztem, “felébresztettél”, lendületesebb lettem, tudatosabb lettem, szóval úgy érzem, jól döntöttem, hogy Hozzád fordultam.

A férjemnek elmeséltem, amikről Veled beszélgettünk, bár ő nem annyira hisz az ilyen dolgokban, de úgy láttam, vette az adást és nem mondta rá, hogy “hülyeség”, szerintem biztosan elgondolkozik rajta :)” (Eszter)