„Az élet: mozgás. Mozog maga a Teremtő is szüntelenül. Az embernek is mozognia, alkotnia, küzdenie kell. Minden formában, csakhogy más-más helyen, más-más ütközők között. De egyre világosabb az értelmünk, jobb a szívünk, nemesebb a kezünk.”

Gárdonyi Géza

A Sétáló Szavak egy újszerű szemlélet, ahol a test-elme-lélek-szellem harmonikus egységet képes megélni. A tradicionális személyes konzultációt ötvözi kreatívitást erősítő és életet előremozdító sétával.

Mozdítsd ki magad kicsit másképp. Egy itthon még nem annyira ismert segítői formával a „Walk & Talk” terápiával/coachinggal, amit én Sétáló Szavak-nak neveztem el.

Fontos számodra a nyugodt de kevésbé korlátozó környezet? Kitörnél a négy fal közül? Kevés az időd, de az ebéd szüneted csak a tiéd? Én kimozdítalak a dobozból! Mi is ez? Egy merőben más, a megszokottól eltérő konzultáció, ahol a séta, a test, a lélek, a szellem harmonikus körforgásának mozgatórugója.

Miben más a Sétáló Szavak, mint a Konzultáció / Életvezetés:

  • a mozgás, séta 60%-al növeli a kreativitást, kéz a kézben járnak és egymást erősítik.
  • a mozgás, főképp hogy előrefelé haladunk szimbolikusan is a haladást jelenti, tehát a téma oldódása közben még fokozottabb a változás, hiszen fizikai lépéseket is teszünk. Ez folyamatosan segít az elmének hatékonyabban feldolgozni az új információkat.
  • mivel ez egy másféle életvezetési forma, ezért az újdonság élménye segít abban, hogy a komfortzónán kívül is láss és hamarabb észrevedd a megoldásokat.
  • a séta ritmusa, a mozgás, izmaink megfeszülése és elernyedése, mind-mind az élet lüktetését tükrözi. Kreatív, változó és állandó is egyben. Ez segíti a megértést és a változást Benned is.
  • Sétálás közben, a szív gyorsabban ver, jóval több vért és oxigént keringet, juttat el a szervekhez, tehát az agyhoz is, így elősegíti új idegsejtek növekedését és a meglévők közötti új kapcsolatok kialakításának lehetőségét.
  • nem csak teoretikusan beszélünk az útkeresésedről, de fizikai lépéseket is teszel az új valóságod megteremtésének útján.
  • minden alkalom új helyszíneket, időjárást, felfedezéseket rejt magában, ami még inkább serkenti a változást és a kreativitást, az élet felfedezésének örömét

 

Miben hasonlít?

Ahogy a Konzultáció / Életvezetés is, a Sétáló Szavak is csak Veled és csak Rólad szól, hogy megtaláld önmagad, megtaláld az utad, és elengedd azokat a dolgokat melyek a fejlődésed, boldogságod útjában állnak.

Célom, hogy visszavezesselek és hozzásegítselek ahhoz, hogy újra tudj kapcsolódni önmagaddal és bölcsességeddel. Mert minden kérdésre a válasz benned van, csak valamiért elzárod most magad elől ezeket. Ahogy egyre inkább felfedezed ezeket a lezárt területeket és egyre inkább kapcsolódsz önmagaddal, életed minden területén elindul egy újrarendeződés.

Ahogy egyre harmonikusabbá/önazonossá válsz, az életed is úgy válik egyre élhetőbbé és harmonikusabbá.

„Minden, ami él, mozog és változik. A mozdulatlanság, a változatlanság a halál. Az élet velejárója a mozgás. Nézd a sólymot: élete a repülés, a szárnyalás, a mozgás.”

Cey-Bert Róbert Gyula

Sétáló Szavak ára

15.000 Ft/alkalom (90 perc)

 

GY.I.K.

Jelentkezem a Sétáló Szavak Konzultációra

A Sétáló Szavak megfelel egy kardió edzésnek is?

Nem ez a célja, a séta a saját ütemedben történik, nem rohanunk sehova, egyszerűen élvezzük a friss levegőt és a mozgást, a kalóriaégetés már csak egy bónusz.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

Egy alkalom 60-90 perc Sétáló Szavak tanácsadást is igénybe venni.

Mi a helyzet rossz idő esetén?

Természetesen ilyen esetben módosíthatunk a helyszínen, vagy egy újabb időpontot választunk. Rengeteg lehetőségünk van ilyen esetben is.

Bárki részt vehet egy Sétáló Szavak Konzultáción?

Igen, amennyiben egészségi állapota megengedi. Akik számára a hosszabb séta megterhelő, természetesen beiktathatunk pihenést vagy egy padon ülve beszélgetést.

Hol találkozunk?

Egyéni egyeztetés kérdése, Pécsett többnyire a belvárosban.

Mikor találkozunk?

Előre megbeszélt időpont alapján találkozunk.

Hogyan öltözzek?

Ha lehetőséged van rá, és az időpont engedi, javaslom a kényelmes ruházatot, de a lényeg, hogy jól érezd magad abban, amiben érkezel.

Elhozhatom a kutyámat magammal?

Ha úgy érzed, hogy nem akadályoz önmagad megértésében, és tudsz önmagadra figyelni, akkor semmi akadálya, természetesen jöhet kutyusod is.