Rázd fel MAGad! 1 napos Workshop

Következő időpontok:

 

2014.10.12. (Vasárnap) – Van még szabad hely!

2014.11.15. (Szombat) – Van még szabad hely!

 

Ismerős?

Batorhoskatalin_eletebresztes_workshop_1napos_box

Boldogság az, ha amit gondolsz, amit mondasz, és amit teszel, összhangban vannak egymással.
Mahatma Gandhi

Lehet, hogy nem pont a fenti mondatok azok, amik keringenek a gondolataidban, amikor valami olyan történik veled, amit nem szeretnél, de biztos vagyok benne, hogy valamelyiket már te is, valahol már megélted. Sokszor észre se vesszük, és órák, napok telnek el azzal, hogy folyamatosan negatív hangnemben beszélünk önmagunkhoz, ami azután bevonzza problémáinkat az élet különböző területein: párkapcsolat, anyagiak, munkahely, barátság, kapcsolat gyermekeinkkel, stb.
Az elakadások, problémák, falak, melyek gátolnak életed vágyott boldogságban és harmóniában való megélésétől, itt és most vannak, ezért értened kell azt, ahol és aki MOST vagy. És értened kell, mi is az a boldogság. Amíg nem vagy tisztában azzal, aki itt és most te vagy, döntéseid, és élethelyzeteid is zavaros, érthetetlen helyzetekbe sodornak.
Ahhoz, hogy életed kiteljesedetten élhesd meg, és felszabadulhassanak kreatív energiáid, nincs szükség varázslatra, csak arra, hogy képessé válj meglátni önmagadat, és a valóságot.

Gondolataid vezethetnek életedben a megOLDásokhoz, vagy éppen ellenkezőleg, GOND-ot okozhatnak. Mindkettőhöz a gondolkodásmódod vezet.

 • Valóban ismered önmagad?
 • Észreveszed romboló, vagy éppen ellenkezőleg, építő gondolataidat?
 • Látod e önmagad?
 • Miben segít neked az, ha valóban megismered azt, aki vagy?
 • Mi a valódi célod az életben?

 

Aki nem önmaga lámpása: sötétben jár. Ami pedig a boldogságot illeti: boldog az ember csak akkor lehet, ha szabad. És csakis az igazság tudja szabaddá tenni. Az igazság pedig az, hogy valamennyien önmagunk lámpásai vagyunk.
Müller Péter

Itt az ideje felébredni! Mit gondolsz, készen állsz?

Azért létezel, hogy boldog életet élj!

red_alarm_clock_

Ezen az 1 napos workshopon,

 • Megismered melyek a legnagyobb értékeid, és miért fontos, hogy tisztában legyél velük.
 • Beszélgetünk arról, hogyan ismerheted fel azokat a romboló mintákat, hiteket, melyeket évek óta fenntartasz, és negatívan befolyásolják életed.
 • Megértheted, miért fontos az, hogy ha változtatni akarsz, ne mást, hanem magadat kell megváltoztatnod, és ahogy gondolkozol.
 • Elindulsz a tudatos teremtés útján, megteheted az első lépést a valóban szabad, kötöttségektől mentes élet felé.
 • Beszélünk arról, hogyan használhatod a tükröket életedben, hogyan javíthatsz kapcsolataidon.

Időtartam:

9:00- 17:00.-ig
1 óra ebédidővel (hozhatod saját ebédedet, vagy rendelhetünk is…ahogy érzed)
Ár: 18 000,- Ft (bruttó)

Az ár tartalmazza:

 • az 1 napos workshop-ot, ahol hallgathatsz, kérdezhetsz, beszélhetsz, fejlődhetsz
 • Kávét, teát, mézet, cukrot, kanalat, poharat :)) és izgalmat…ahol felfedezheted önmagad
 • Munkafüzetet, mely segítséget nyújt ahhoz, hogy tovább fejlődj
 • Egy 20 perces személyes (skype vagy telefonos) konzultációt a következő 6 hónapon belül

 

Hogyan jelentkezhetsz?

 • kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot
 • befizeted a tandíjat (mely a helyfoglalást biztosítja).
 • Pontos információkat (hova utald, workshop helyszíne, stb.) a visszaigazoló e-mailben írom meg. A kapott bankszámlaszámra (a befizetett tandíj a jelentkező meg nem jelenése, lemondása esetén nem jár vissza, de másra átruházható, vagy egy későbbi időpontban felhasználható valamelyik szolgáltatásra, tanfolyamra, workshopra, előadásra, 6 hónapon belül)

 

Létszám: A workshop min. 4, maximum 10 fő, tehát kiscsoportos, így lehetőséged nyílik az igazán egyéni, személyes fejlődésre.

 

JELENTKEZEM:

 • Alapadatok megadása

  (Megj.: Az árak bruttó árak.)
 • 0,00 Ft

*Általános szerződési feltételek: A Jelentkezem gomb megnyomásával az alábbi szerződési feltételeket fogadod el: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted a batorhoskatalin@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Bátor & Hős Kft-vel kötöd (7634 Pécs, Gém u. 15. Asz:24740078-2-02 )