A kék angyal

Akril, vásznon 50 x 70 cm

Története:

Lágyságot, női energiákat közvetít ez az angyal és a tiszta kommunikáció erősítését jött el segíteni és gyógyítani.

Ár: Kérlek írj nekem ITT :)


 

Leány, a torok csakra pillangójával

Torokcsakra, pajzsmirigy gyógyító

Akril fa táblán 29 x 38,8 cm

Története:

Minden festményem álmokból, intuícióból fakad. Ez a festmény 2016 év elején fogant egy álomból, ahol megjelent előttem ez a lány és egy pillangó szállt a torok csakrájára. Ebben az időben érkezett el az életemben egy újabb felvállalás időszaka, ami már húzódott egy ideje. Éreztem, hogy ennek lassan a pajzsmirgyem látja kárát, és kicsit át is csapott alulműködésbe. Megszületett a kép és a felvállalás. A pajzsmirigyem pedig mára teljesen rendben van.

A pajzsmirigy szomatikája: (részlet) “Közvetlenül a torok energiaközpontjához kapcsolódik, amelyet torokcsakrának is hívunk. A pajzsmirigy túl- vagy alulműködése akkor jelentkezhet, ha az az érzésem, hogy mindig lenyelem a haragomat, vagy az élet igazságtalan velem. Mivel a beteg szerepében tetszelgek, még az is előfordulhat, hogy kreálok magam köré problémás helyzeteket azért, hogy eljátszhassam a szerencsétlen áldozat szerepét. A nyak a test és lélek kapcsolódási pontja. Ha olyannyira gőgös vagyok, hogy ez bezárja a szívemet, akkor elmegyek a valódi igényeim mellett. A torok energiaközpontja a kreativitásomat jelképezi. Megtanulom tehát szabadon kifejezni magam, és felhasználom erre minden eszközömet. Fejlesztem az alkotó szellememet.”(Jacques Martel, Lelki eredetű betegségek lexikona)

 

Ár: Kérlek írj nekem ITT :)


 

A születés tulipánja (család születik)

Akril, vásznon 40 x 40 cm

Története:

A festményt a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel készítettem, összpontosítva a befogadásra, nőiségre, anyaságra. A festményen a tulipán fordított szívvel, jelképezi a nő és férfi egyesülését, amelyből megszületik a fias tulipán, az áldott állapotú anyában már teljesen kifejlődött a magzat. Az egész kapcsolatot egy életfába álmodtam bele és ezáltal még erősebb védelmi szimbólum született.

Ár: Elkelt (2016 Pécs, Születés hete tombola nyereménye)


Kapcsolódás a Földanyához

Akril, vásznon 50 x 70 cm

Története:

Ez a festményem a nőkhöz szól és kapcsolódásunkról a Földanyához. Lágyság, nyugalom, béke, kapcsolódás és női erő talán a címszavak, amelyekkel röviden jellemezhetném ezt a festményemet.

Ár: Kérlek írj nekem ITT :)


Sárga Tulipán

Akril, vásznon 50 x 70 cm

Története:

Ez a festmény az életöröm, nőiség, boldogság, szeretet festménye, ezeket az energiákat képviseli, ha a csakrákat nézem, akkor főleg a 3. és 4. csakrához kapcsolódó színvilággal és némi 5. csakra önkifejezésével. :)

Ár: Kérlek írj nekem ITT :)


Szívföld, manók birodalma

Akril, vásznon 50 x 70 cm

Története:

Álmokból, képekből szőt festmény, csodálatos színvilággal és boldogságot árasztó energiákkal. Gyermekeim ihlették, a képzeletbeli mesebirodalom manói segítették. :)

Ár: Az Eredeti Eladva (print kérhető belőle)