Így dolgozom

Nem véletlenül vagy itt, ezen a honlapon. És nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat. Lehet ,hogy elakadtál és úgy érzed segítségre lenne szükséged, hogy boldog, sikeres, kiegyensúlyozott életet élhess.

Talán úgy érzed nem találod a helyed a világban, és ha végiggondolod az életedet, az érzed nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Párkapcsolati problémáid vannak, pénzügyi gondjaid, esetleg nincs önbizalmad, vagy a gyerekeiddel nem találod meg a hangot. Vagy valami egész más gond nyomja a válladat. Megeshet, hogy már mindennek fizikai tünetei is vannak és a feszültséged, szorongásod enyhítésére keresel megoldást.

Amikor megoldásokat keresünk, az elménk feladata a lehető legveszélytelenebb út felkutatása. A veszélyek elhárítása érdekében gyakran halogatunk, másokat vagy magunkat hibáztatjuk, panaszkodunk, kiskapukat keresünk. A másik véglet, hogy indokolatlanul euforikus hangulatba kerülünk.
A lényeg, hogy eltávolodunk attól, ami van. Eltávolodunk önmagunktól, elhidegülünk a párunktól és csak sodródunk. A sodródás pedig kiszolgáltatottá teszi életünket, és elindulunk a lejtőn. Van, aki csak a lejtő alján, de akad, aki előbb felismeri, hogy változtatni kell. Változtatni ahhoz, hogy újra érezze, hogy él. Sokan, ilyenkor elkezdenek kapkodni és módszerekben, gurukban vagy könyvekbe bújva keresik a kiutat.

Rendben, de akkor hogyan lehet boldog életet élni? Kérdezheted. Hogyan tudom megoldani a problémáimat, hogyan tudok továbblépni elakadásaimból? Egyáltalán mi az élet értelme?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az élet értelme maga az élet. Ami van, itt és most, ami zajlik. Igen, most is, miközben ezeket a sorokat olvasod. Te döntöd el, milyen értelmet a Most pillanatának, minden pillanatban a te döntésed.

Ahhoz, hogy életed kiteljesedetten élhesd, meg kell értened és fel kell fedezned Önmagad és azt az állapotot amiben most vagy!

Tegnap is volt életed és holnap is lesz legjobb tudásunk szerint, de mégis, megéri ezekkel az időszakokkal foglalkoznunk? Minden, amit a múltból hozunk magunkkal, különböző hitrendszerek, tanítások, családi hagyományok, nézetek, nézőpontok sokasága. Többnyire nem tudjuk, hol szedtük össze őket, de már részünkké váltak, és azt is hisszük, hogy azok mi vagyunk. A jövővel kapcsolatban szintén fennállnak ezek a gondolatok, vágyaink, álmaink formájában, amit szeretnénk, vagy nem szeretnénk elérni, megtapasztalni.
Vajon megéri e kutakodni túlságosan a múltban, vagy képeket festeni a jövőről, amikor ebben a pillanatban minden megvan bennünk?!

Hogyan dolgozom tehát?

  • Munkám során, egy-egy találkozó alkalmával, leginkább a Pszichoszomatikus Hipnoterápia, Paradox Pszichológia, kineziológiai, lélekterápia, life coaching, eszközeit ötvözöm az üzleti, pszichológiai, spirituális területeken szerzett sokéves tapasztalataimmal. Egyedi látásmódom, saját élettapasztalataim, felfedezéseim segítségével segítek másokat is az önfelfedezésben.
  • Klienseim tudatos felnőttek és gyerekek egyaránt, akik kifogások helyett mernek felelősséget vállalni életükért, és készen állnak, hogy változtassanak: felfedezzék és megértsék életük akadályait és feldolgozzák, megismerjék valódi életfeladatukat és minden szempontból kiegyensúlyozott, teljes életet élhessenek.
  • Akkor tudok segíteni, amennyiben te is elkötelezett vagy és rá szeretnél látni problémáid valós miértjére. Megértés után, pedig hajlandó vagy a megfelelő lépésekkel elindulni is!
  • Ahhoz, hogy másoknak segíteni tudjak, nem csak felhalmozott tudást kell megosztanom és felhasználnom mások érdekében, hanem mindezeket saját életemben is alkalmazom és használom. Figyelem, folyamatosan megismerem és felfedezem magamat is, hogy másoknak is segíthessek a felfedezésben.
  • • „Iskolapados” tanult ismeretanyagomat kiegészítem intuitív munkával, és folyamatosan nyitott vagyok az újra és képzem magam azokon a területeken, amelyek még inkább hozzásegítenek ahhoz, hogy segíteni tudjak másoknak.

Egy útra invitállak, önmagad megismerésének útjára, ahol felfedezheted egyediségedet! Megtisztelsz, ha Veled tarthatok egy darabig…

Külön a módszerekről itt olvashatsz: