Bátor ÉnKÉP Intuitív Festés – egyéni

Segítőd az úton: Bátor-Hős Katalin, Kreatív életalkotó, Creatively Fit Coach™, Pszichoszomatikus Hipnoterapeuta, Life coach, SVT, Lélekhang tanácsadó, Kineziológus.

„Minden művész saját lelkébe mártja ecsetét, és saját szívét viszi a vászonra.”

Henry Ward Beecher

 

Azok számára, akik úgy érzik több ember jelenlétében nem tudják megnyitni lelküket és érzéseiket, vagy egyszerűen fontos számukra, hogy jobban önmagukban legyenek, tökéletes választás az Bátor ÉnKÉP Intuitív Festés Élmény (egyéni), személyesen csak Veled és Velem, 3 alkalommal.

Mely életterületek azok, ahol segít Neked az Bátor ÉnKÉP Intuitív Festés Élmény avagy Önfelszabadító Intuitív Lélek festés?

Depresszió, harag, negatív belső beszéd, céltalanság, az önbecsülés hiánya, megmagyarázhatatlan félelem és szorongás, önmagad hibáztatása, hibás önértékelés vagy mások hibáztatása, motiváció hiánya, üresség érzése, kapcsolati problémák, negatív, korlátozó hitrendszer.

Az intuitív festésről általánosan itt olvashatsz, kérlek kattints IDE.

13493477_10153650017645808_779654300_o(ford. eredeti nyelv: angol)

Először is, elnézést szeretnék kérni az esetleges nyelvtani hibáimért. Fehéroroszországban élek, orosz az anyanyelvem, de megígérem, minden tőlem telhetőt megteszek.

Tehát, szeretném elmondani Nektek az első festésterápiás élményemet. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem Katalint, életem egy nagyon érdekes időszakában. Az időszak, amikor próbálom magam megismerni, megérteni, segíteni magamon, hogy boldog lehessek.

Tudjátok, nagyon nehéz volt elkezdenem festeni, biztos voltam benne, hogy ez sok embernek való, de nekem biztosan nem ez az utam! Valójában kisiskolás korom óta nem festettem!

Katalin adott néhány festéket, papírt és azt mondta: „hát akkor fessünk!” én pedig erre: „mit?! Neeeem.”

Jót nevettünk, és már ez oldódást hozott.

Ezután beszélgettünk egy kicsit….”Mindegy miről!” :) Aztán mutatott nekem néhány trükköt és elkezdtük. Lépésről lépésre terelgetett. Egy lépés tettünk meg egyszerre…beszélgettünk, kiment, aztán visszajött. Olyan volt, mint a munkám és az érzéseim orvosa. Egyszer csak készen lettem, lett, ami lett belőle! És én olyaaaaan büszke vagyok arra, amit végül teremtettem. Láttam magamat, láttam a lelki állapotomat! Az eredmény csodálatos volt! Feltettem otthon az egyik falamra és most festeni szeretnék még, csak, hogy lássam és értsem magam. És szeretném elmondani neki, hogy mennyire köszönöm. Nagyon szerencsés ember vagyok, hogy ismerhetlek.:) :) :)

Alina Krot

“A művészet, formák alkotása, amelyek emberi érzések szimbólumai.”

(Susanne Langer)

 

Mit nyerhetek?

A kreatív és intuitív coaching, Paradox Pszichológia, pszichoszomatika, Tarot, Kineziológia és Lélek terápiák eszközeinek segítségével lehetőséged nyílik hogy:

 • minél tisztábban lásd életcéljaidat, kapcsolataidat, belső énedet és életed;
 • újra felfedezhesd belső bölcsességedet;
 • erősítsd intuíciódat és bízz a megérzéseidben;
 • jobban megértsd, melyek azok a hitek, amelyek korlátozzák életedet, kapcsolataidat, békédet, és a bőséget (és azt is megtanulod, hogyan távolítsd el ezeket a korlátozó hiteket életedből);
 • áttörhesd azokat a korlátokat, melyek visszatartanak attól, hogy elérd céljaidat;
 • kikapcsold végre az ismétlődő negatív mintákat;
 • megtanulj minél inkább jelen lenni, ezáltal valóban kapcsolódni belső és külső világodhoz. Felfedezheted, hogy ott rejlik az elhanyagolt MOST-ban minden válasz, minden kérdésedre.

 

(…) Csak úgy elkezdünk festeni, mert jó érzés… mert energiával tölt fel és visszarepít abba az édes, gondtalan gyerekkorba.

Én most megtettem. Mondhatom annyira jó volt, hogy alig várom a következő alkalmat… eddig életemben talán két dolgonál tapasztaltam ilyen szintű kikapcsolást, az egyik a lovaglás volt, a másik a varrás…(…)

LBT_intuitiv_festes_BHK_201606

(…) Így történt hogy festettem egy kolibrit …

minden alkalommal amikor rápillantok majd, eszembe fog jutni… nem szabad elfelejtenem repülni.

… mert bevallom, még mindig vannak napok, amikor megfeledkezem arról, hogy bármire képes vagyok.

én most éppen ezt tanulom. (…)

Lánczos-Benkő Tímea

Lánczos-Benkő Tímea - stylist

Hogyan működik? Mit kell, hogy magaddal hozz? Mi történik majd?

 • Kérlek, hozd magaddal önmagad felfedezéséhez és a festéshez való nyitottságot és hajlandóságot.
 • Néhány egyszerű, de nagyon hatékony gyakorlattal kezdünk, mint például Soul Scribble („Lélek Firka”), Orákulum /Tarot /Angyal kártyák, asszociációs feladatok.
 • Felszínre hozzuk, milyen történetek, gondolatok azok, amelyek a „lelki dugulást” eredményezik, melyek azok az érzelmek, hiedelmek melyek elzárnak álmaidtól és céljaidtól. Minden egyes ecsetvonással egy lépéssel távolabb kerülsz a korlátaidtól és lelked, álmaid, életed pedig egyre inkább előtérbe kerül.
 • Minden találkozás magában foglalja az intuitív útmutatást, ami a legfőbb javadat szolgálja, kreatív coachingot, rövid meditációt (amennyiben szükséges) és az intuitív festést. Egyre inkább szembe fogsz tudni nézni félelmeiddel, belső kritikus hangoddal, a kontrolhoz való ragaszkodással és még sok mással. Az egyik találkozó a másikra épül, észre fogod venni, hogyan változnak a vásznadon és a lelkedben is a színek, formák, érzések.
 • Végigvezetlek az intuitív festés lépésein, nem kell félned, van rá 3 alkalmunk, hogy festményeden és önmagadon dolgozzunk, felfedezzünk és kibontakoztathasd önmagad.
 • Minden alkalmat egy rövid összegző beszélgetéssel zárunk, ahol megfigyelheted, milyen üzenetek jönnek a színeidből, képi világodból, a lelkedből.
[soliloquy id="2360"]

Mit tartalmaz az ár?

4x 2-3 óra önfelfedezést (ez mindig egyénfüggő, hogy mennyi időre van szükség), életvezetést, festést, személyesen csak Rád koncentrálva

Festővásznat, vakrámát, hogy elkészült festményedet haza is vihesd és akár azonnal fel is akaszthasd a falra

Festékeket, eszközöket (akrilfesték, vízfesték, stencilek, ecsetek, stb.)

Útmutatást, segítséget az intuitív festéshez, önismerethez, önmagad minél mélyebb megismeréséhez és korlátaid felismeréséhez,

Ön-felszabadításhoz vezető útmutatást szakember vezetésével,

Rágcsálni való, gyümölcsöt, ásványvizet,

Ajándék kézzel festett kötényt emlékbe.

De hát én nem tudok festeni? Akkor is jöhetek?

Természetesen! Egyébként, halkan megjegyzem, mindenki tudja, hogyan kell festeni. Ami történik valójában, hogy felébred a benned rejlő belső gyermeked, aki egy igazi művész, aki te voltál, mikor gyermek voltál. Ő, még mindig Benned él! :)

Kell még bármit hoznom magammal?

Nem, csak a nyitottságot, hajlandóságot és az őszinteséget.

Gyere, csatlakozz hozzám, hogy felfedezd azokat a végtelen lehetőségeket, amik Benned rejlenek!

Az Önmagadba fektetett idő és az Egyéni Bátor ÉnKÉP Intuitív Festés Élmény csomag ára: 

3 alkalommal 2 óra (egyéni egyeztetés alapján), összesen: .60.000,- Ft

Szeretettel várom jelentkezésedet:

5 + 1 =