Személyes vagy skype-os tanácsadás, beszélgetés, stresszoldás

Azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna? Vagy esetleg nem érted, mi az a folyamatos üresség, amit folyamatosan érzel? Képzeld, nem vagy egyedül az igenlő válaszokkal. Nem vagy egyedül az útkereséssel sem. Ha még te sem találtad meg a tuti receptet a stresszmentes élethez, a magabiztossághoz és a „végre megérkeztem” érzéshez, merj egy nagyot lépni önnön érdekedben!

Stresszoldó, Önfelszabadító Intuitív Lélek Festés tanfolyam

Akarsz te is végre a gondtalan és fesztelen, magabiztos emberek közé tartozni?
Egy olyan világban, ahol az észérvek dominálnak, sajnos az intuíció háttérbe szorul, és a kételkedés veszi át a helyét, ami aztán csak bizonytalanságot szül. A bizonytalanság pedig talajvesztettséget, döntésképtelenséget. És a kör bezárul.

Stresszoldó, önfelszabadító intuitív festés csoportos workshop

Érezted már azt, hogy megrekedtél? Nem tudod, hogyan tovább? Mersz hallgatni a megérzéseidre a helyett, hogy az eszed tartson vissza? A világot és önmagunkat is, nem csak a szemünkkel észlelhetjük, hanem gondolatainkkal, logikánkkal (IQ), érzéseinkkel, érzelmeinkkel (EQ) és megérzéseinkkel (intuíciónkkal) is. Az intuíció mindenkinél működik, ám azt sokaknál az ész felülbírálja.

Így keltsd fel magadban a női energiákat! Női áramlatok - Selfness élmény a nőiesség jegyében

Nők, csajok, hölgyek, nőcik, Hahó! Téged is foglalkoztat az Önismeret, a nőiség, a magabiztosság, a szépség, a spiritualizmus és az ezeket támogató életmód?
A női energia olyan érték, amelynek ragyogása mindenre hatással van az életben, fénye nékül nincs harmónia – de ez felelősséggel is jár. Vigyáznunk kell rá, gondoskodunk kell róla a mindennapokban is. Hogyan is?