Az egyik legrövidebb és legegyszerűbb út életünk változtatásához, a tükrök használata.

Mindenki, aki valamely érzést kivált belőlünk-TÜKÖR számunkra.

A legerősebb változást előidéző tükrök azok, melyek diszharmonikus érzéseket váltanak ki, hiszen ez csak azért lehet, mert bennünk is mélyen megvannak ugyanezen érzések.

Oldjuk ki őket, dolgozzuk fel és hamar, a diszharmóniát okozó emberi tükrünk, harmonikussá de legalábbis semlegessé válik. ÉNünk pedig boldogabbá.

És egy kis érdekesség:

A tükör törvényei:

1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, “én jobban csinálnám”, megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok – bennem van.

2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. – AZ NINCS
FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erős.

3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint, AKKOR AZ AZ Ő PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.

4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.

Guarda e passa

“Nézd meg és lépj tovább”