Azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna? Vagy esetleg nem érted, mi az a folyamatos üresség, amit folyamatosan érzel? Képzeld, nem vagy egyedül az igenlő válaszokkal. Nem vagy egyedül az útkereséssel sem. Ha még te sem találtad meg a tuti receptet a stresszmentes élethez, a magabiztossághoz és a „végre megérkeztem” érzéshez, merj egy nagyot lépni önnön érdekedben!

Akarsz te is végre a gondtalan és fesztelen, magabiztos emberek közé tartozni?
Egy olyan világban, ahol az észérvek dominálnak, sajnos az intuíció háttérbe szorul, és a kételkedés veszi át a helyét, ami aztán csak bizonytalanságot szül. A bizonytalanság pedig talajvesztettséget, döntésképtelenséget. És a kör bezárul.

Érezted már azt, hogy megrekedtél? Nem tudod, hogyan tovább? Mersz hallgatni a megérzéseidre a helyett, hogy az eszed tartson vissza? A világot és önmagunkat is, nem csak a szemünkkel észlelhetjük, hanem gondolatainkkal, logikánkkal (IQ), érzéseinkkel, érzelmeinkkel (EQ) és megérzéseinkkel (intuíciónkkal) is. Az intuíció mindenkinél működik, ám azt sokaknál az ész felülbírálja.

Nők, csajok, hölgyek, nőcik, Hahó! Téged is foglalkoztat az Önismeret, a nőiség, a magabiztosság, a szépség, a spiritualizmus és az ezeket támogató életmód?
A női energia olyan érték, amelynek ragyogása mindenre hatással van az életben, fénye nékül nincs harmónia – de ez felelősséggel is jár. Vigyáznunk kell rá, gondoskodunk kell róla a mindennapokban is. Hogyan is?